30 april 2011

Så himla kul!

Idag så var jag med värdens finaste, roligaste och snällaste Nathalie. ♥ Vi hade så himla kul att jag inte ens kan beskriva det, vi skrattade så mycket att vi nästan kissa på oss, som tur gjorde vi inte det! Haha, annars skulle det vara inte så kul. Just sitter jag och äter godis och saknar den underbara Nathalie. Idag ska det bli att kolla på film igen. Älskar att kolla på film, så ja. Ha en superbra kväll!
Tog inga bilder men nästa gång. 

Jordgubbar

Har precis vart i Lidl med mamma och Katja. Vi köpa lite saker och så hittade vi jordgubbar! Och det är så himla gott.  Hihi! ^^ Ha det så bra!

Lördag

Har vaknat för ganska längre sen, men jag tänkte vara ligga och "mysa" lite. Igår så hade jag en riktig filmkväll. Jag kollade på 3 jätte långa filmer. Hahaha!^^ Den första var "tusen gånger starkare", andra var "baby on board" och den tredje var "barnhemmet". Alla filmer var bra tyckte mest om "tusen gånger starkare. Den var faktiskt sjukt bra, i min klass så är det bara en person som har ett den men nu har jag också det. :) Nu ska jag fortsätta att ladda ner filmer. Ha en fin dag! 
Dagen fråga: Kan ni tipsa om en bra film till mig?

29 april 2011

Nathalie ♥

Hej! Idag är det den underbara fredag, och idag blev jag bästis med en underbar tjej som heter Nathalie. ^^ Idag skulle vi bygga en farkost och sen skulle vi lägga ett ägg i och sen skulle en lärare kasta ner den från andra våningen, och kolla om den klarade sig. Jag var med Aurora, Hanan & Prabhjot, man fick inte välja grupper men jag var nöjd med min grupp. Vår ägg klarade inte sig men vi var glada ändå. :) Nu ska jag fixa till mitt rum. Ha en trevlig fredag!
Jag är fortfarande kär.. Det är så svårt att se honom varje dag. ♥

Mobilblogg - Sitter med Ivan på hamburgare prinsen

Just nu sitter jag på en hamburagre restorang med Ivan. Vi väntar på maten jag beställde en chicken nuggets med pomfritt och Ivan beställde en hamburgare med pomfritt. Ha det så bra!

Kan inte andas, näs blod

God morgon! Idag så vakna jag fem på morgonen, för att jag inte kunde andas. Eftersom jag är förkyld och sen fick jag näs blod, och sen kan jag inte somna. Men hoppas att ni har det bra där. Ha en trevlig fredag!
Dagens fråga: Hur ofta brukar ni blöda näs blod?

28 april 2011

Dragen i håret, sparkad i magen

Jag har precis vart ute med min underbara Therese! Inte bästa rubriken men det är sant jag blev dragen i håret jätte hårt och sparkad i magen. En tjej som jag känner jätte bra blev sur på mig och Tessi för ingenting, då gick hon till en annan kompis. Sen träffade dom oss och ramlade en tjej av sin cykel, och då sprang hon rakt på mig och började dra mig i håret och sparkade mig i magen. Annars var dagen perfekt, förutom det som hände. Jag kommer kanske inte få vara med henne. Jag som gillade henne jätte mycket. Ha det så bra!
Söta! Eller hur?! :)
Så du bara vet jag kommer alltid komma ihåg den här dagen, och kommer aldrig glömma det. Och tänk på vad du gör nästa gång. Den som jag skrev till vet själv vem denna person är. Hoppas att du förstår vad jag menar.

P.S Sluta sprid lögner om mig, då slutar jag sprida sanningen om dig.

27 april 2011

Killen som fastande i trädet

Hello. Jag precis vart ute med mina kompisar och då hade vi sett en kille som fastande i ett jätte högt träd längst upp! Hans kompis ringde polisen, ambulansen och brandkaren! Sen tog dom ner honom, och jag tyckte jätte synd om honom. Jag har duschat nu och fixat allt till imorgon. ^^ 
Tyckte att katten var jätte söt!
Ha en trevlig kväll! 

Vampire Diaries

Idag var jag och min klass i biblioteket och då såg jag en Vampire Diaries bok! Men den var på engelska, jag blev så himla arg och glad. Jag blev arg för att den var på engelska och så glad att jag hitta den. När jag frågade min lärare om jag kunde ta den även om den var på engelska då hade hon sagt nej, och då blev jag jätte ledsen. Jag lånade två böcker och jag vet inte riktigt om dom är bra. Fanns inga bra böcker. Nu ska jag kolla på Vampire Diaries igen! Hahaha, älskar att kolla om och om bra filmer. Ha det så trevligt!
Vet inte varför jag tog just den här bilden..

My look today

Hej alla söta läsare! Jag ska snart dra till skolan och äta frukost för att jag äter alltid frukost i skolan förutom fredagarna, för då finns det ingen frukost i skolan. Idag är det slöjd. Wihoo! ♥ Ha en underbar dag!

26 april 2011

Vakna upp på morgon & jaga efter klockan

På morgonen när väcker klocka ringer så är man ibland såpass trött och yrvaken att man knappt vet vad man gör (eller var man är?) Då är det lätt hänt att man gör det förödande misstaget att stänga av klockan och somna igen! Och sen vaknar man några timmar senare och drabbas av panik! "Sen till skolan igen!"
Saniro säljer en ny typ av Hello-Kitty väcker klocka, som effektivt åtgärdar detta problem! ♥
Den fingerar på så sätt att när väckerklockan ringer så springer KItty iväg efter golvet med den, och du blir tvungen att kliva upp och jaga ikapp för att stänga av alarmet! Efter den jakten såär man förhoppningsvis 100% vaken! ;)
Hahaha.
Effektiv eller inte, idén är oaf supersöt!! ♥ Precis som alla andra produkter från Saniro.
Källa (Jap) 

Duscha, byta om, äta och sen ska jag till Natara

Nu ska måste jag duscha eftersom vi hade idrott, byta om, äta och sen åker jag hiss upp till åttonde våningen och knackar på Natara. ^^ Om hon vill gå ut då går vi väl ut och gör nåt, annars går jag ut själv. Kanske träffar någon? :) Nu ska jag börja fixa mig. Bye. 
Ganska gammal bild på mig.

Iväg

God morgon! Jag ska strax gå till skolan men först ska ni få se my look today. ^^ Hoppas att ni får en trevlig dag.

25 april 2011

Happy

Hello! Jag är så himla glad, min The Sims 2 skiva gick sönder så mamma sa att hon kan köpa en ny! Idag blir det nog att kolla på film. Imorgon börjar skolan. Har redan bestämt vad jag ska ha på mig. Jag var faktiskt ute idag och satt på bänken och solade. Hade tråkigt hemma så jag gick ut, men när jag knackade på Natara sa hon att hon hade ont i magen. Jag har precis duschat, fixat mitt rum och ätit. Nu ska jag fixa mina naglar. ^^ 
Vet inte varför jag la ut just den här bilden. 
Ha en trevlig kväll!

Pikachu cat?

En tjej från Tumblr.com ville se hur hennes kattunge skulle se ut om den hade samma päls och hårfärg som Pikachu från de populära  tv-spelen Pokemon.
Oroa er inte, kattungen har inte blivit färgad på riktigt. Bilden blev redigerad och fixat i ett datorprogram! ..Supergullig hur som helst. Jag kommer ihåg att när jag var liten så var en av mina största drömmar att ha en helt egen Pikachu. Haha! ^^
Originalet:

Chicken Nuggets Recept

Ingredienser: 
Kycklingfileer 2 st
Ägg 1 st
Citron 0,5 st
Ströbröd 2 dl
Vitpeppar 1 krm
Salt 1 krm
Smör och rapsolja för stekning


Gör så här:


1. Ta fram kycklingfiléerna. Om de är frysta, låt dom tina upp en aning så att du kan skära dem i bitar. Enklast är det när de är en aning frusna.


2.  Skär kycklingen i flera bitar i samma storlek som chicken nuggets brukar vara. Låt dom inte vara för tjocka eller stora men inte heller för små för dom kryper en aning under stekningen.


3. Häll i ägget i en liten skål eller mugg. Pressa ner saften från en halv citron och vispa sedan med en gaffel.


4. Blanda ströbröd, vitpeppar och salt i ett djupt fat. Om du vill krydda till dina chicken nuggets och göra dom lite mer festligare så kan du alltid blanda i lite basilika, dill, rivet Parmesan, sesamfrön eller chilipeppar. (Dessa är förslag)


5. Doppa kycklingbitarna i ägg och citron mixen. Doppa dom sedan i ströbröd mixen. Se till så att alla sidor är täckta. Om du behöver mer ströbröd kan du alltid fylla på. Ta bort enstaka klumpar som kan dyka upp.


6. Smält smör och rapsolja tillsammans i en stekpanna.


7. Stek väl dina chicken nuggets tills de blir guld/orange bruna.


8. Godast är det att servera med ris och currysås men även pommes frites eller pasta funkar.


Serveringsförslag: Ris, pasta, pommes frites


Dryckestips: Mjölk, vatten, saft, läsk

Halvsjuk

Jag är halvsjuk och det är inte så underbart. Vaknade fem på morgonen bara för att jag inte kunde andas. Men ska till skolan imorgon ändå, hoppas att jag mår bättre då. Kan inte hitta min låtsas systers blogg det står att bloggen inte finns och hon svarar inte på sms. Ja, men nu ska jag kolla på Vampire Diaries. Ha en underbar dag!

24 april 2011

I wanna take a ride in the disco stick

Visste inte vad det skulle vara för rubrik, så kom jag på låten Love Games by Lady Gaga. ^^ Idag har jag ju vart ute och solat med Natara och Rachel. Och det var så himla kul! Först åt vi pomfritt och sen glass, vi lyssnade på musik och pratade om olika saker. Vi börjar skolan på tisdag, så imorgon är det sista dagen innan Påsk lovet slutar. Nu ska jag försöka ladda ner något bra spel som jag kan spela resten av kvällen. :) Ha en underbar kväll skriver nog inte mer idag kanske.
Dagens "look" kommer upp lite sent men ni får iaf se vad jag hade på mig idag.
(Hade inte så mycket tid på att blogga på morgonen)

Mobilblogg - Solar med Natara & Rachel

Hej! Just nu är jag ute och solar med Natara & Rachel. Det är jätte varmt och skönt ute. Jag och Natara hade piknick, sen träffade vi Rachel så fick hon vara med oss. ^^ Vi har jätte kul vi pratar om olika saker. Nu ska vi gå och köpa glass. Ha det så bra!

Glad Påsk! ♥

God morgon! Vad är det för dag idag då?! Juste, det är ju påsk idag!
Jag kommer inte blogga så mycket. Ha en underbar dag! ♥
"Glad påsk" på 13  olika språk. ^^ (Vet inte riktigt om man stavar så men lev med det)


1. Franska - Joyeuses Pâques! ♥
2. Polska - Wesolych Swiat! ♥
3. Engelska - Happy Easter! ♥
4. Norska - God påske! 
5. Tyska - Frohe Ostern! 
6. Haitiska - Happy Pak! 
7. Nederländska - Vrolijk Pasen! 
8. Finska - Hyvää pääsiäistä! 
9. Svenska - Glad påsk! 
10. Isländska - Gleðilega páska! 
11. Portugisiska - Feliz Páscoa! 
12. Albanska - Gëzuar Pashkët! 
13. Walesiska - Pasg Hapus! 


23 april 2011

Natara ska sova hos mig ♥

Hej alla kycklingar! ^^ Hoppas att ni kommer ha det kul i Påsk imorgon. Idag så ska min bästis Natara sova hos mig. Och vi ska ha as kul. Vi ska kolla på en film och äta godis. Idag så var jag, Natara och hennes familj och grillade, och det var jätte kul men vi frös jätte mycket. Tog inga bilder hade inte tid. Idag blev jag och Natara bästisar också. Hoppas att ni får en fin kväll! 
Jag & Natara. ^^
P.S Fall någon har sätt barnhemmet säg vart man kan ladda ner den eller se den online. Skulle bli jätte glad. ^^ ♥

Påskafton

God morgon! Idag är det ju Påskafton och hoppas att ni har det kul där hemma. ^^ Jag vaknade jätte tidigt  idag eftersom jag drömde en mardröm. Den var jätte läskig. :( Men sen smsade Therese mig och frågade om jag ville göra något, då sa jag ja men nu gick hon hem. Jag lovade faktiskt Natara att vi skulle vara med varandra men jag tror att hon är fortfarande hos sina kusiner. Men hon skulle komma tillbaka idag. Just nu sitter jag och läser andras bloggar. Många är så duktiga på att blogga. Hahaha. ^^ Hoppas att ni får en trevlig dag!
Tröja: H&M (En Tokio Hotel tröja)
Leggings: H&M

P.S Ett stort grattis till Elisabeth! Hoppas att du får en underbar födelsedag! ♥ (Elisabeth är Thereses mamma).

22 april 2011

Långfredag

Moshi moshi.

Igår så kollade jag på en film som heter "Upp" och den var så himla bra! ♥ Jag hade jätte tråkigt ikväll så laddade jag ner den och så trodde jag att den skulle vara dålig, men när jag kollade klart den tyckte jag att den var jätte bra! ^^ Jag har lärt mig hur man bloggar genom mobilen, så det  blir nog mer inlägg när jag är ute, men har inte lärt mig hur man laddar upp bilder från mobilen. Måste lära mig. Idag så handlade jag och mamma "lite" mat, vi skulle bara handla mjölk och kakor. Nej men då kom vi hem med fem fulla kassar med mat! Hahaha. ^^ Sen fortsätta mamma städa så längre jag och Therese var i Farsta Centrum då köpte jag en ny boll till mig och ett vykort till mamma. Ha en underbar kväll!
Bollen är lite smutsig eftersom jag hade kört "zingo" med Therese.
Vykortet som jag köpte till mamma. ♥ Min autofokus på mobilen kom mitt i ordet "bäst" haha. 

Mobilblogg - Ute

Just nu är jag ute med Therese. Och vi har faktiskt jätte kul. ^^ vädret är helt underbart och mamma har storstädning, så jag är ute. Snart ska hon åka och hämta sin hund och sen ska jag och hon åka till Farsta Centrum och shoppa. Ha det så bra!

21 april 2011

Mitt smeknamn

Många av er tror säkert att jag härmar Foki med smeknamnet. Men det är inte så, min mamma kom på smeknamnet själv. Eftersom jag älskar verkligen rävar så tyckte mamma att det skulle vara  lite fult att kalla mig "Fox" hela tiden då la hon till ett "i" och då blev det "Foxi". ^^ Ha det så bra! ♥
Så sööt.. :)

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro

Sony Ericsson Xperia X10 mini pro är en smartphone tillverkad av Sony Ericsson.

Min åsikt om mobilen: 
Mobilen är helt underbar finns i olika färger med tangentbord. Själv har jag en sån mobil och jag tycker att dom är sjukt bra att använda! Jag har såklart i min favorit färg alltså rosa! ♥ En av dom bästa mobilerna. ^^

Information:
• 5 megapixel kamera med autofokus 
Timescape™
• Navigera med A-GPS
• Trådlöst närverk
• Trådlöst överföring med Bluetooth 
• Android™

Tråkig dag

Idag är det en ganska tråkig dag, ni har nog sett att jag inte har hunnit uppdatera bloggen, eftersom jag sov över en kompis och jag hade inte tid att blogga. Men nu är jag äntligen hemma och kan blogga igen. ^^ Jag har skit ont i huvudet och kan nästan inte andas.. Har kollat på Vampire Diaries. Hoppas att ni får en underbar dag. ♥
Tyckte att katten hade jätte fina ögon, så la ut denna bild.

19 april 2011

It all ends..

Här nedanför kan ni se skåda en affisch som jag fick syn på idag. Den tänkte en hel husvägg! ^^
Slutet närmar sig..

Om någon av er funderar på att återse alla gamla Harry Potter-filmer innan den stora finalen, så är det dags att börja göra det nu! ..Den sista och avgörande filmen har biopremiär om ca 3 månader. Spännande spännande!

Ikväll

Ikväll så ska jag kolla på en film äta glass, popcorn och dricka Coca-Cola. ^^ Jag hittade ett Påsk ägg eftersom man fick bara ett. Jag har haft det jätte kul idag, och jag hoppas att ni har också det. Sov gott! ♥ 
Bilder är tagna från Google, för att jag inte orkar ta bild på allt.

Leta efter Påsk ägg ♥

God morgon! Jag ska strax fixa mig och sen kommer min kompis Natara och så går vi till fritidsgården och letar efter ägg. Det är 8° grader varmt ute! Igår var det 16°. Jätte varmt ju, men det är bara underbart med sånt väder. ^^ Men nu ska jag gå och äta frukost! Ha en underbar dag! 
Tjock tröjan - Egypten
Linne - H&M
Leggings - H&M

18 april 2011

Har ni någonsin hört en skrattande pingvin?

Jag har aldrig hört en pingvin skratta, fram tills idag. Tydligen kan även pingviner vara kittliga. :) 

Jag blir alltid glad av att se pingviner, och nu blev jag ännu gladare av att se en skrattglad pingvin

Wii-tårta

Har du en Nintendo Wii?
Då kanske du skulle även vilja ha en stor tårta, desingad att se ut som en Wiimote. ^^

Tårtan beställdes från Schicks Courmet Bakery I Brooklyn, som födelsedagstårta till en 9 åring. 
Detta konst är en choklad tårta fylld med vanilj kräm och krossade bär, övertäckt med vit glasyr. ♥

Storstädning!

Eftersom jag är hemma idag och inte tänker gå ut så städer jag lite i lägenheten. Pappa är bortrest  och mamma jobbar! Det är så skön med Påsk lov också. ^^ Men först ska jag äta någonting annars har jag ingen energi. Hihi! ^^ 

Hemma

Idag gick det inte att gå till fritidsgården och måla Påsk ägg eftersom jag mår inte så bra idag. Så tråkigt att sitta hemma och bara inte göra någonting när det är så fint väder ute! :( Hoppas att jag mår bättre imorgon så jag kan gå och leta efter Påsk ägg. På torsdag ska jag och mina kompisar gå på "Glad påsk". Det ska bli jätte kul! ♥ Ha en underbar dag!

17 april 2011

Grattis Aileen! ♥

Grattis Aileen! Det här inlägget är till dig. Idag blir du 11 år och hoppas att du fick en underbar dag! Kunde inte skriva på morgonen eller dagen var lite upptagen! :) Ha det så bra! ♥ 
Aileen.. ♥

Söndag

Idag har jag haft en underbar dag! Jag var ute hela dagen så jag är ganska trött nu! ^^ Imorgon är det ingen skola eftersom det är Påsk lov. Jag har vart sugen på chips och tårta ganska längre och jag vet inte varför. Men imorgon ska jag och min kompis Natara gå till klubben och måla Påsk ägg. Klubben - Det är ingen ålders gräns där alla får vara där det är en fritidsgård. Och på tisdag ska vi hitta Påsk ägg på fritidsgården. ^^ Det ska bli jätte kul! ♥ Sov gott.